Bevestig je afspraak bij Goons & Queens Sluis

Na het inplannen van je afspraak is het belangrijk dat je afspraak bevestigd wordt door middel van een voorschot.

Het betalen van het voorschot zorgt voor zowel de artiest als de klant, dat de noodzakelijke tijd en ruimte voor de tattoo of piercing gegarandeerd is.

Voorschot dagsessie

Voorschot op een tattoosessie bij Goons & Queens Sluis

€ 250

Voorschot tattoosessie

voorschot tattoosessie Goons & Queens Sluis

€ 100

Voorschot piercing

Voorschot Piercing Goons & Queens Sluis

€ 15

Vaak gestelde vragen

Tattoo

 • Hoe moet ik mijn tattoo verzorgen tijdens het genezingsproces?
  Verwijder de folie na 3 uur was je tattoo met zeep voor tattoos wij raden deze van Carl en Johan aan. Gebruik de eerste dag geen tattoo zalf laat de wonde eerst even rusten. Vanaf de tweede dag raden wij aan om tattoo zalf te gebruiken bepanthen tattoo of Carl en Johan tattoo zalf zijn zeer goede crèmes die het uitdrogingsproces tegengaan. Gebruik deze zalf minimaal drie maal per dag indien nodig meer. Spoel je tattoo voor elke nieuwe laag zalf om de oude vervuilde laag te verwijderen. Was je handen telkens met zeep alvorens je tattoo in te smeren. Smeer een dunne laag zalf. Indien je de eerste dagen in stoffige vervuilde omgevingen komt raden wij je aan om deze zoveel mogelijk te bedekken. Dit om infecties te voorkomen. Pas zeker op voor huisdieren alsook hun vacht hierdoor kan een ontsteking heel snel ontstaan. Ga nooit met een verse tattoo in de zon dit kan een brandwonde veroorzaken en je tattoo beschadigen.
 • Is het normaal dat mijn tattoo gaat jeuken of schilferen?
  Veel mensen ervaren jeuk of schilfering tijdens het genezingsproces van hun tattoo. Dit is een normaal onderdeel van het helingsproces van de huid. Het is belangrijk om niet aan de tattoo te krabben, omdat dit de genezing kan vertragen en littekens kan veroorzaken. Om de jeuk te verlichten raden wij je aan deze met lauw water te wassen en de tattoo zeep van Carl en Johan te gebruiken. Deze kan je bij ons verkrijgen in de winkel.
 • Wanneer kan ik weer sporten of zwemmen na het zetten van een tattoo?
  Sporten en zwemmen kunnen invloed hebben op het genezingsproces van een tattoo, daarom vragen mensen vaak wanneer ze hun normale activiteiten kunnen hervatten. Over het algemeen wordt geadviseerd om intense fysieke activiteit en blootstelling aan chloorwater te vermijden totdat de tatoeage volledig is genezen gemiddeld duurt dit 14 tot 30 dagen. Dit is afhankelijk van de grote van jouw tattoo. Daarom raden wij ten zeerste af te zwemmen tijdens de eerste 14 dagen na het plaatsen.

Piercing

 • Hoe lang duurt het voordat mijn piercing geneest?
  Het genezingsproces varieert afhankelijk van het type piercing en de individuele genezingsreactie van de persoon. Over het algemeen kan het enkele weken tot enkele maanden duren voordat een piercing volledig is genezen. Oorlel piercings genezen bijvoorbeeld meestal sneller dan kraakbeenpiercings. Tijdens de genezingsperiode is het belangrijk om de instructies van de piercer op te volgen met betrekking tot nazorg, zoals het schoonhouden van de piercing en het vermijden van bepaalde activiteiten.
 • Wat kan ik doen als mijn piercing geïrriteerd is of ontstoken raakt?
  Irritatie of ontsteking kan optreden, vooral als de nazorginstructies niet goed worden opgevolgd. Als een piercing rood, gezwollen of pijnlijk is, is het belangrijk om mogelijke irriterende stoffen te vermijden, zoals chemicaliën en te strak zittende kleding. Het schoonhouden van de piercing met een zeezoutoplossing kan helpen bij het verminderen van ontsteking. Bij aanhoudende problemen is het raadzaam om contact op te nemen met de piercer of een arts.
 • Wanneer kan ik mijn sieraad verwisselen?
  Het is belangrijk om te wachten tot de piercing volledig is genezen voordat je het sieraad verwisselt. Het vervangen van het sieraad voordat de piercing is genezen, kan het genezingsproces vertragen en het risico op complicaties vergroten. De tijd die nodig is voordat je een sieraad kunt verwisselen, varieert per piercing. Het is raadzaam om advies in te winnen bij de piercer, die je kan helpen bepalen wanneer het veilig is om het sieraad te veranderen.

Permanente make-up

 • Zijn er specifieke nazorginstructies die ik moet volgen?
  Nazorg is cruciaal voor het behoud van permanente make-up. Klanten krijgen vaak specifieke instructies van hun permanente make-upartiest, waaronder het vermijden van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van specifieke zalven of crèmes, en het vermijden van bepaalde activiteiten die het genezingsproces kunnen verstoren. Het is belangrijk om deze instructies nauwgezet op te volgen om de beste resultaten te bereiken.
 • Hoe lang blijft permanente make-up zichtbaar voordat het bijgewerkt moet worden?
  Permanente make-up is semi-permanent en vervaagt na verloop van tijd. Hoelang de make-up zichtbaar blijft, hangt af van factoren zoals de toegepaste kleur, de huidtype en de blootstelling aan de zon. Over het algemeen wordt aanbevolen om periodieke bijwerkingen uit te voeren om de kleur fris te houden. De frequentie van deze bijwerkingen kan variëren en wordt vaak bepaald door de individuele voorkeuren van de persoon.